ПРОВЕДЕННЯ ОНЛАЙН-ГРУП З ГЛИБИННОЇ ПСИХОКОРЕКЦІЇ

З жовтня 2021 року розпочато заняття з онлайн-групою АСПП («Активне соціально-психологічне пізнання») для всіх охочих пізнати себе. Курс «Активне соціально-психологічне пізнання» входить до Галузевого стандарту МОН з підготовки бакалаврів практичної психології та реалізується в системі онлайн.

Заняття з глибинної психокорекції проходять у дистанційному форматі на платформі Google Meet щосуботи та неділі у листопаді та грудні 2021 року (для бажаючих) впродовж дня, з використанням візуалізованих засобів (іграшки, свічки, комплекс тематичних психомалюнків, репродукції художніх полотен тощо.

Ведуча – Яценко Тамара Семенівна, академік НАПН України, доктор психологічних наук, професор кафедри практичної психології Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Тамара Семенівна – фундаторка вітчизняної психодинамічної теорії та розробниця оптимального варіанту групової психокорекції за методом АСПП, що реалізується як у малих, так і у великих групах учасників (нині в онлайн форматі).

Робота онлайн-групи поєднує як теорію, так і практику. Весь процес глибинного пізнання спирається на наукові здобутки гештальт теорії, як і на гуманістичні основи в єдності із психоаналізом. Заняття ґрунтуються на здібностях психіки до перекодування ідеальної (психічної) реальності в опредметнену, візуалізовану із збереженням інформаційних еквівалентів. Заняття із глибинної психокорекції сприяють становленню конкурентоздатного фахівця.

Додавайтеся до нас у соцмережах:

Facebook: Глубинная психокоррекция: метод АСПП

Instagram: deep_correction (Глибинна психокорекція)

Висловлюємо вдячність усім учасникам онлайн-зустрічей та запрошуємо до творчо-професійної співпраці всіх охочих. Щоб приєднатися до групи звертайтесь за номером: +38 (093) 859-19-55 (Ткаченко Катерина Вячеславівна – аспірантка, магістр практичної психології).